It's easier to go down a hill than up, but the view is much better from the top. - Henry Ward Beecher


Skjønner jo hvorfor de er så stolte av disse fjella sine, disse Sunnmørsalpene som reiser seg himmelhøyt hvor enn jeg snur og vender meg i Volda. Og det er helt ok å ha de som nærmeste naboer, ofte. Men det beste er å være på toppen av dem. Da føler man seg ikke fanget og liten, men litt uovervinnelig. Litt. It’s not the mountain we conquer, but ourselves.” (Sir Edmund Hillary)


“Great things are done when men and mountains meet; This is not done by jostling in the street.” (William Blake)


“Thousands of tired, nerve-shaken, over-civilized people are beginning to find out going to the mountains is going home; that wilderness is a necessity…” (John Muir)

Da vi fredag kveld kom ut fra kinosalens mørke etter å ha sett vestlandsnaturen på sitt beste (og verste) i katastrofefilmen "Bølgen", var det rart å tenke på at vi faktisk bor midt nedimellom alle disse gigantiske, majestetiske steinblokkene av noen fjell. Men guri så fin utsikt det er fra toppen - som her fra Melshornet (ca 800 moh) som vi klatret oss opp på søndag.


“It’s always further than it looks. It’s always taller than it looks. And it’s always harder than it looks.” (the three rules of mountaineering)

Foto: KRISTINEMG


“Every mountain top is within reach if you just keep climbing.” (Barry Finlay)


Comments

  1. Herlighet, for noen flotte bilder! Dette må ha vært en fin tur.
    Jeg bodde i Molde i et år, og ble aldri lei utsikten fra kjøkkenvinduet, som endret seg etterhvert som årstidene skiftet - det er noe ved fjell som er nesten terapeutisk, synes jeg!

    ReplyDelete
  2. Favorittbloggen!!! Skriv et nytt innlegg snart aaa :))

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts