Don't tell me



Vil alt på en gang. Det blir man enten vellykket eller utslitt av kanskje. Enten får man til alt det man vil, eller så får man ikke til noen ting og bare gir opp og legger seg ned og gjør ingenting. Som om man var lammet. Men man er ikke det, så hva er unnskyldningen da? Alle de store tingene man kunne gjort, alle de fantastiske reisene, de uforglemmelige kveldene, de villeste business-ideene og de rareste forslagene som ble til de beste oppfinnelsene. Eller som aldri ble til noe.


Hører på Pink og Madonna. "Don't tell me" hvor Madonna har cowboyhatt på cd-coveret. Husker vi dansa til den på barneskolen, i femteklasse kanskje det var, alle jentene i klassen, line-dance-inspirert. Savner å danse. Danser ikke lengre, blir bare ikke sånn, selv om det ikke er noen unnskyldning. Savner å tilhøre en dansegruppe, øve på de samme trinnene hver uke i mange uker, helt til de satt så godt at man oste av selvtillit oppe på scenen.

Tell me love isn't true
It's just something that we do
Tell me everything I'm not
 But please don't tell me to stop
- Madonna


Foto: KRISTINEMG

Comments

  1. Jeg føler du bruker fotograf-evnen din riktig. Jeg liker å se det nydelige ansiktet ditt omringet av fine farger på de vakre bildene dine!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts