Kapp(løp)kjøring med Nina



Vi kom oss frem til Volda til slutt. Kappløpkjøring med Ninastormen, og hun tvang oss til å stoppe på veien. Planen var å dra mandag morgen. Så ringte Agnete meg søndag kveld. "Kanskje vi burde kjøre et stykke i kveld". Så var jeg plutselig på vei innover mot Oslo for å plukke opp et stykk Agnete med endel bagasje.



En termos med kaffe, litt niste, og en overstappet full bil av alle tingene vi ikke trenger. 6 timer kjøring senere var vi i Dombås.




Sjekket inn på et forlatt høyfjellshotell etter klokken 00.





Sto opp tidlig for å komme oss videre før Nina skulle storme fra seg igjen på ettermiddagen. Frokostbuffet med oss og noen trailersjåfører og noen eventyrere av noen skigåere (tror de planla tur i stormen).





Og vi kjørte videre over fjell og isveier med drømmemusikk på høyttalerne og masse timer til å catche opp om Agnetes Indiahøst og mine londondager.




Og det verste været kom egentlig da vi nærmet oss Volda. Regn - i stoore bøtter og spann. En skikkelig våt velkomst og vi forsto at her var alt som det skulle være. Og det føltes litt som hjemme, og det stemte at jeg hadde savnet noe med denne bygda.


Foto: KRISTINEMG / Agnete





Comments

Popular Posts