"Confidence is the most important single factor in this game, and no matter how great your natural talent, there is only one way to obtain and sustain it: work." - Jack Nicklaus




Når alt som er igjen etter meksikansk middag er lysene på bordet og smil og mett mage. Litt tilfeldig havnet vi på samme TV-gruppe, og veldig tilfeldig utviklet middagen seg til idémyldring. Og heldigvis bor vi i samme bygd en stund til. 

Ukeplanlegging i pysj, jobb i dag, litt jobb i morgen. Snart helg. Ukedager og helgedager går litt i hverandre nå. Studietid. Varmer opp til praksisperioden hvor vi kanskje blir boende overdrevent mye tid på skolen. Det er ikke sånn at avissakene vi lagde i fjor reddet verden, eller Volda for den saks skyld. TV-sakene vi lager i år kommer til å føye seg inn i rekken av uviktigheter. Kan være like mye viktig i sånne uviktige ting. 

Innimellom skal jeg lese medievitenskap og stå på slalåm og helst surfe, og jobbe i blomsterbutikken, og lage mat og trene og se på stjernene ifra kjøkkenvinduet og tenne lys på kjøkkenet hver mørk, tidlig morgen, og sen, stille, mørk kveld. Og få besøk fra Japan. Og kanskje fra hjemme, og kanskje en tur hjem, og bake brød i jerngryta jeg fikk med i julegave hjemmefra. Skisserer sommerjobbsøknader. Å søke eller ikke å søke er ikke spørsmålet.

 
Foto: KRISTINEMG (mobil)

Comments

Popular Posts