Indian night, "Masala Zone" Soho


Vi vet så altfor godt hvor crowded hver restaurant blir i Soho (London generelt) en hvilken som helst kveld i syv-åtte-tiden. Men lenge leve spontanitet og optimisme. Med tusenvis av muligheter og en beslutningsevne lik null når den utfordres med slike valg, er det enklere å bare komme seg ut og vandre rundt på restaurantjakt, enn å google seg i hjel hjemme.

Endte til slutt på en indisk restaurant. Endelig indisk, har ikke spist det her før i går.


//
Try finding a table for four in Soho after 7pm. Stop trying. I know we should have learned by now, from all the nights of walking from door to door, begging for a table and some food. 




På Masala Zone i Soho var det masse folk, men det er et stort lokale så i motsetning til andre, små, mer sjarmerende steder. Dette er definitivt et helt fint spisested (er det normalt å si "helt fint" på norsk? Har blitt påvirket av danske venner haha). 




Vi bestilte tre retter + to hvitløks-naanbrød på fire personer, og det var veldig passe for oss i alle fall. 

Den ene retten var en Thali-rett; det dere ser på bildet ovenfor med flere forskjellige småretter. Noe ris, en sterk, gul curry med kongereker, en tomatsaus med erter, gulrot, brokkoli, en saus av bønner og noe annet, og en blanding med sopp og saus. NAM.


Men alles favoritt var "Butter chicken" - som man kun ser såvidt i bakgrunnen på bildet, i den hvite skåla til høyre. Marinert kylling i en saus av smør og tomat. Det må jo bare bli godt.


 


Lammekebaben var også good. Men naan-brødene med hvitøkssmør var heaven.

Deres spesielle Cola, Masala Coke, med ingefær, curry, og diverse, var litt for spesiell for noen av oss. Men Heejoon digget den. 



Foto: KRISTINEMG

Comments

Popular Posts