Omgjort fra toalett til kafélokale, "Attendant"


Trappene førte oss under bakken, ned til det viktorianske offentlige toalettet, som ble bygd rundt år 1890. Porselensurinalene og en håndtørker henger fortsatt på veggene, men dette er også det eneste som sender toalett-assosiasjoner. 



Overraskende nok føles stedet under bakken lunt og hjemmekoselig, med avslappende, god musikk, saftige brownies, digre stykker med gulrotkake og hyggelige, kaffededikerte baristaer. Når du slurper i deg en cappuchino og lar blikket hvile på en av de skinnende porselensurinalene, glemmer du etterhvert at det i det hele tatt er noe uvanlig med denne veggpynten. 





Heejoon kjøpte gulrotkake, mens jeg og Sulki smakte på superfood-salaten som var både mettende, cheesy (med diiigg ost) og saftig med en god dressing. 

"How was the coffee, love?" spurte de omtrent alle gjestene som kom ned på toalettet. Og som svar fikk de alt annet enn sure miner. Antakelig fordi:
1) disse folka som jobber der har virkelig peiling på kaffe!
2) Bevisstheten om at man drikker kaffe på et offentlig toalett, får folk inn i et litt underlig, lattermildt humør. På en regnfull, litt sliten mandagsettermiddag som dette, var dette toalettet antakelig en av de beste stedene å tilbringe tiden.



Foto: KRISTINEMG

Comments

Popular Posts