Lykke i studenhjem er ...


... når du finner én dusj i etasjen din som har van(n)vittig bra vanntrykk, i motsetning til den dusjen du har brukt i over en måned hvor vannstrålen er like kraftig som strålen fra en vannslange som noen tråkker på... Når det som i Norge er vanlig, forventet vanntrykk, plutselig føles som å bade seg under verdens kraftigste, reneste fossefall. Håret mitt har ikke glinset så mye som i dag, på en måned. Med ett er dusjminuttene som hentet ut fra en scene av Disneys "Ariel", havfrueprinsessen.


... når du kommer hjem etter en lang, slitsom, stormfull dag, og din egyptiske nabo kokkelerer på felleskjøkkenet. Hun sier "Come, you must taste this!", og sulten som du er, faller du smilende sammen på plastikkstolen, og får servert en hel bolle med en egyptisk versjon av risengrynsgrøt, med varme eplebiter stekt med kanel og honning. 


... når det banker på døra en formiddag du ikke har rukket å drikke kaffe (fordi du ikke har kjøpt inn). Det er en av naboene dine som spør om du vil ha tyrkisk kaffe. Du har formiddagen fri, men masse pensum du må pløye igjennom, og glovarm, sterk tyrkisk kaffe hjelper godt på det tidligere litt gretne morratrynet du møtte i speilet for litt siden. 


... når både bad og kjøkken blir vasket av vaskedamer, så du kan stryke det bort fra to-do-listen for alltid (eller i mitt tilfelle, i alle fall frem til jul).


... når en venninne kan komme ned på en kopp te klokken elleve på kvelden, fordi hun kun bor tre etasjer over deg.


Foto: Desiree

Comments

  1. Du klarer, utrolig nok, å få studenthjem til å høres (nesten) koselig ut. Imponerende!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts