Only a few people care. The rest are just curious.


Første oppgave innlevert. I går. Nyhetsartikkel. Letta, ja. Og så kommer man på at det bare var én av mange. Men den første er som regel den verste, etter det løsner det forhåpentligvis. Og alle sier at "det er jo bare den første oppgaven, de forventer ikke så mye". Men handler det noen gang om hva "de" forventer, egentlig? Er det noen gang virkelig "deres mening" vi eegentlig bekymrer oss for? Eller er det kun en person - deg selv - som virkelig forventer noe av deg? Mest sannsynlig ja. Ingen er mer kritisk til deg, ditt utseende, ditt arbeid, dine evner, din mangel på humor, enn deg. Det får oss vel til å prestere. Alternativet - at du ikke hadde forventet noe av deg selv, er heller ikke et godt alternativ. En eller annen drive bør man finne inni seg, så lenge den er basert på de viktige og riktige grunnlagene.. 




Olivia forlot tenåringsaldersgruppen i går. 20, aldri mer nitten, atten, tretten.. Aldri mer for ung til å komme inn, aldri mer for desperat etter å dra ut. Vi feiret det med noen timer med oreois i sola, pizza på en av få restauranter her i Volda og deretter kakeparty hjemme hos meg. 






Kake må man ha på bursdag. Det var konklusjonen vi ble veldig enige om. Både muffins og brownies og is. Rett skal være rett.


Foto: KRISTINEMG




Comments

Popular Posts