"Live as if you were already living for a second time and as if you had made the mistake you are about to make now." - Viktor Frankl

Foto: KRISTINEMG



Jeg lurer på hvordan genier føler seg i det øyeblikket de innser at de har skapt noe genialt. Og jeg lurer på hvordan de føler seg før de har skapt det - om de fleste setter seg ned og bestemmer seg for å skape noe fantastisk. Noe alle kommer til å snakke om. Tror du forfatterne av de største, mest leste klassikerne i verden bare bestemte seg for å srive en klassiker? Tror du de fikk følelsen av suksess samtidig som de fikk selve ideen til mesterverket? Har man ikke alltid lett for å tenke at alle som har oppnådd noe stort, som er eksperter på sitt felt, alltid har vært like gode, like proffe, hele tiden? Det tror jeg. Eller, ikke egentlig, men det virker nesten sånn allikevel. Så jeg glemmer at alle proffe en gang var nybegynnere.



"Be daring, be different, be impractical, be anything that will assert integrity of purpose and imaginative vision against the play-it-safers, the creatures of the commonplace, the slaves of the ordinary."

- Cecil Beaton



Comments

Popular Posts