A toast to live

Croissant og appelsiner.

Costa del sol kjennetegnes av palmer, solbrente nordeuropéere og "solhotell" på rekke og rad. Nå i januar er et annet hovedkjennetegn alle de blide pensjonistene. They're takin over, rett og slett.


En moderne, enklere versjon av Juliets balkong, bortgjemt i en gjengrodd eventyrhage, midt i blant alle de identiske, enkle, masseproduserte ferieleilighetene og hotellene her.


Den skulle du hatt, Annika!



Faktisk varmere å ligge på stranda enn ved bassenget i dag. Og strendene er for all del ikke overcrowded i januar. Pensjonistene ligger (godt påkledd - jakker og sko) på solsengene ved hotellet, og resten av spanjolene i området ser ut til å være på joggetur eller ute og prøver rulleskøytene.


Dagen i dag har temperaturmessig vært som en fin norsk sommerdag. Akkurat så varmt at det er deilig å ligge og sole seg, men ikke så varmt at du har behov for å kjøle deg ned i havet.




Foto: KRISTINEMG


Nå skal vi snart hente Anette på flyplassen - yeeey! Hun sitter i skrivende stund på flyet fra London - forhåpentligvis, om ikke hun har satt seg på feil fly eller noe. Man vet aldri med esa chica.


Comments

  1. så tynn du er nå da kristine :O og vakker <3 jeg vil ha rosaaen!

    ReplyDelete
  2. Hahaha, takk? Jaaa det kan jeg tenke meg du vil :D <3

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts