"what you are afraid to do is a clear indication of the next thing you have to do" quotebites.com









Foto: KRISTINEMG


Siste helgen i Buenos Aires er over. Ferdig. Straks er vi ferdige her, bare fire dager til jeg drar til Peru. Tre måneder her, og så var det plutselig over. Men hver slutt er en begynnelse på noe annet, noe nytt. Og det nye elsker jeg. Det har så mye håp i seg, så mange bilder, så mange muligheter, uendelig mange valg og veier. Tenk at hva som helst kan skje. Det er jo enda mer spennende å tenke på, enn å tenke på alt som har skjedd. På en måte.


Såå, bildene er fra fredag - San Telmo, herlig nachos, en halvveis sovende fyr ved baren (altfor gammel for å henge på pub med ungdommen), stor interesse for nordisk hår, og så Palermo da - strawberry daquiri og dancebattle til merenguemusikk (bare her finner du flere gutter enn jenter på dansegulvet, med heftige dancemoves).



I går (lørdag kveld) satt jeg og Jenny og slappet av på rommet, og ca kl tolv fant vi ut at nei, siste lørdagen her, vi drar ut! Så tok vi en taxi en time senere, kom oss til en koselig, litt sånn britisk-lignende bar. Og der krydde det av diverse fascinerende personligheter kan man trygt si! Blant annet en peruansk versjon av Jan Thomas, meget snakkesalig, trodde selv han kunne godt det engelske språket, noe som ikke helt var tilfellet;

Peru-Jan Thomas: "Yes, norwegian people live good lives, yes?"
Jenny: "Yes, you could say that. But we are only 5 million people you know"
Peru-Jan Thomas: "Yes, yes, yes. Because you are 6 million people, yes"

Flere gullkorn: "You have so soft skin, can I touch it?"
"I feel so inspired when I'm looking at you, I wish I could paint a picture of your face"


Anyways, etter noen timer der var klokka plutselig fire, så vi tok en taxi til Palermo, gikk litt rundt, fant et sted med deilig pølsenattmat (ja, Norge er faktisk mer utviklet enn Argentina i nattmatbransjen, på tross av at vi drar hjem fra byen  mye tidligere).



Comments

Popular Posts