Relámpago y trueno



Søndagskveld, utrolig varm dag, vært flink og gjort litt lekser, lest, slappet av endel i det siste pga formen ikke har vært på topp, rumlende mage, opphold, varm kveld. Ca 20 min på undergrund til Plaza de Mayo, to gitarspillende jenter, og en felemann, gå videre til Puerto Madero (med elv, Monét-assosiasjoner i speilbildet i det mørke vannet, høye luksusbygg, - tenk å bo der i en av toppleilighetene for ca 15.000 kr i måneden). 

Vi later som det er fredag, for som Kirsti sier er det en perfekt måte å "starte uka på".





Puerto Madero med italienske restauranter og buffeter og kafeer, classy (og mindre classy) barer, perfekt å spasere på kvelds- og dagtid. Så fant vi TGI Friday's, fordi i dag fristet det med ekte amerikanske hamburgere med bacon og ost og pommes frites til.






Mer Nord-Amerikansk blir det ikke her i Sør-Amerika. På høyttalerne spilles Kelly Clarkson ("since you've been gone"), Beyonce, Katy Perry, og Christina Aguileras "Fighter" på repeat, og vi sitter og mimrer om Britney og resten av vår "ungdomstids" største popidoler. Synger med, for vi kan selvfølgelig alle sangene.





Etter deilig mat har himmelen åpnet seg utenfor døren, og vi finner en taxi i stedet for buss. Det er helt ok, når det ikke blir mer enn ca 12 NOK på hver for en 15 mins taxitur. Da er det fint å være i Buenos Aires. Vi hører bulder av trueno og himmelen lyses kraftig opp av relámpago, som om gudene der oppe har photoshoot med heftig sterk blits.



Foto: KRISTINEMG


På veien hjem legger jeg merke til en fyr. Det bøtter virkelig ned utenfor den varme, tørre taxien, og der sitter han på fortauet. Ser ikke hjemløs eller fattig ut egentlig. Vet ikke hvorfor han bare sitter der og stirrer på veien og bilene som kjører forbi.


Comments

Popular Posts