Italia, del 8: Brandy Melville









Foto: KRISTINEMG



Vil tipse dere om en helt herlig butikk i Roma: BRANDY& MELVILLE. Butikken finnes i flere land, men har ikke lagt merke til den i noen andre byer før. Uansett; lokalene i Roma var i alle fall supersøte, mange små rom med masse herlige basicplagg og mer spesielle topper, masse shortser, gensere og tilbehør. Det var som å vandre rundt i en egen liten jenteverden, og prisene var helt greie. Klærne er laget i Italia, og basictoppene deres var supermyke og lette. Vil tilbake!

Comments

  1. åh, hvor i roma er dette hen?? skal til roma på søndag, gleder meg masse :D så det var masse fine roma-bilder nedover her!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Så heldig du er! :D Hmmm, må innrømme at stedsansen min i Romas gater er ekstremt dårlig.. Men ligger i via del corso ihvertfall :)

      Delete
  2. okei, takk for svar! er det mye shopping i via del corso, eller? :) eller i hvilket område/gate synes du det var best shopping hen? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, bra shoppinggate det! Ellers er det egentlig masse småbutikker overalt, også er det gøy å se litt på noen markeder osv :) Vet ikke heelt, for rakk ikke å bli så kjent der på så kort tid, men bare gå litt rundt og se så finner du shopping!

      Delete
  3. De hadde den i LA også (:

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts