Italia, del 7



Denne herlige restauranten ligger med utsikt utover Roma, og du finner den ved å gå opp Spansketrappa, og så gå mot venstre, mot Borgheseparken. Så herlig, der skal jeg spise neste gang!





Lurer på hvem de er, hvilket forhold de har til hverandre. Mann, kone og bror til en av de? Eller kameraten til mannen? Eller en eks-kjæreste til dama kanskje? Er de her på ferie? Mest sannsynlig.. Litt merkelig gruppe på tur, kanskje?









En annen ting som står på lista mi for neste Romabesøk er vin på denne vinbaren som ligger med utsikt over Spansketrappa. Tror det er samme baren som har både denne verandaen og takterassen. Nydelig sted med rolig musikk og fin stemning!





Elsker kontrastene i dette bildet.




Spansketrappa ja





Det skal ikke mye mer enn noen Raybans, solbrun hud og mørkt hår til. Det er da ikke såå vanskelig å forstå, gutter.




Foto: KRISTINEMG /Andrea


Kanskje er det en kjærlighetshistorie vi ser her. Kanskje venter dama ved bordet på en blind-date, eller kanskje kjæresten hun har vært sammen med i tre år? Kanskje er hun på businessreise, og spiser alene, eller kanskje venter hun på noen som ikke kommer. Kanskje ble hjertet hennes knust denne kvelden, noen timer senere. Og hvem er dama med hundene og blomsterkjolen? En kunststudent i Roma? En blogger med kamera rundt halsen? 


Comments

  1. Flotte og vakre bilder:) Pleier også tenke på livshistorien eller hva fremmende folk skal til. Særlig når jeg er sitter på kafe og venter på noen kan tiden gå ved å forestille seg at "hun jenta som sitter der med boka venter på en god venninne eller sin kjæreste som har vært på reise osv":)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tusen takk! :) Ja, jeg også. Det er så deilig, fordi man ikke aner fasiten, så man kan bare gjette og drømme seg bort i andres liv!

      Delete

Post a Comment

Popular Posts