Dag 9: Warner Bros. VIP tour




Fredagen startet med en tur til Warner Bros. hvor vi ble delt opp i grupper og kjørte rundt med hver vår guide på en VIP-tour på Warner Bros' sett. New York- og amerikanske gater brukes igjen og igjen til mange forskjellige filmer og serier. For oss ser det ut som New York, eller et typisk amerikansk hus et sted i Texas, men ofte er alt spilt inn på samme sted med samme bygninger her i LA.

Var blant annet innom Friends-kafeen (bildene over), kjørte forbi sett som er brukt i både Gilmore Girls og noe i Gossip Girl (porten Serena kjører inn når hun kommer til LA en episode - ellers filmes resten inn på location i NY).

Fredag var visst en ganske rolig dag, og de aller fleste var ute på location, så vi så ingen kjendiser. Kjørte forbi studioet til Ellen DeGeneres, gikk rundt i kontorene som brukes i "The Mentalist", og så bilene brukt i blant annet "Fast & Furious", "Austin Powers" og "Batman". Sto også på det nøyaktige stedet hvor "opp-ned-kysse-scenen" fra Spiderman er spilt inn. Visste du at de måtte teipe igjen Spidermans nese når han hang der opp ned, så han ikke skulle bli kvelt av alt vannet?





Deretter hadde vi et stopp på Farmer's Market - et fint, koselig område med masse butikker og kafeer, i nærheten av Walk of Fame og Sunset Boulevard. Anbefales! Spiste heerlig lunsj på "The Cheesecake Factory", og orket dessverre ikke smake på noen av de mange variantene av ostekaker fra menyen deres.




Foto: KRISTINEMG


Ettermiddagen ble avsluttet på den kjente klubben / utestedet "THE MINT". Her fikk vi privatkonsert av det herlige bandet "Nicki Bluhm and the Gamblers. De bor i San Francisco og har blitt veldig kjente i USA den siste tiden. Nedenfor har jeg lagt ut to videoer hvor den første er en av deres egne sanger (lastet opp av SloRide på youtube). Den andre videoen er en av deres mange populære videoer av coverlåter de spiller inn i bilen på vei fra konsert til konsert på turneen deres. Disse videoene har hjulpet dem til å bli kjent, fordi det er noe litt annerledes.



Lastet opp av SloRide
Lastet opp av Nicki Bluhm selv.



Jeg, Marie, Ida, Caroline og Camilla avsluttet fredagskvelden på den kjente kinoen "Chinese Theater" hvor vi så "Think like a man". Digga den filmen, morsomme, kjappe replikker og god humor.


Comments

Popular Posts