Dag 12: Sightseeing i San Francisco, del 1




Etter frokost på mandag dro vi på sightseeing rundt i San Francisco. Her skulle vi bare ha to hele dager så det var viktig å utnytte tiden.





Første stopp på turen var Golden Gate Bridge.



Deretter hadde vi en pause til mat, is, shopping, whatever, i det som mange mener ligner den franske rivieraen ved Villefranche og Nice.




Typiske San Francisco-hus.




Utsiktspunkt.



Foto: KRISTINEMG

Del 2 fra denne dagen kommer snart.

Comments

  1. Åh, jeg vil også til San Francisco!

    ReplyDelete
  2. Du er så heldig Krissy! Og tusen takk for det hyggelige kortet!!! (som jeg fant blant posten og klarte ikke å unngå å lese, lille frekke chriiis..)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, bare hyggelig duu. Ja, selvfølgelig klarte du ikke å la vær, det var jo et ganske uimotståelig kort om jeg tør si det slik.

      Delete
  3. Så gøy at du er i Cali, jeg elskeeeer California ! og heldigvis så skal jeg snart flytte dit også om bare et par måneder. Gleder meg utrolig mye, skal bo bare et par timer unna San Francisco faktisk, i Santa Cruuuuuuuuz, fineste lille perlen av en by, og som sagt ikke så langt unna San Fran som jo er utrolig hyggelig som by! Har sett gjennom alle bildene dine fra turen nå, ser ut som om dere har det utrolig bra, jeg blir helt misunnelig! kos deg masse !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, California er heelt fantastisk :) SÅ heldig du er, tenk å bo der! Ah, 2 uker var altfor lite tid, er så mye mer jeg ville rukket å gjøre, men vil tilbake dit, gjerne bo der en stund også. Vi var ikke i Santa Cruz, men jeg likte SF kjempegodt. Hehe, vi hadde en veldig fin tur ja :)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts